Työpaikkailmoitus – Birgen ruovttus työntekijä Inariin

SámiSoster ry toteuttaa Saamelaisalueella Birgen ruovttus – Pärjään kotona hanketta, jossa tavoitteena on tukea saamelaisten ikäihmisten hyvinvointia ja edistää heidän toimintakykyään. Inarissa monipuoliseen toimintaan sisältyy mm. Inarin kirkonkylässä sijaitsevan matalan kynnyksen kohtaamispaikan Toimintatuvan ylläpitäminen, ryhmätoiminnat sivukylillä ja järjestölähtöinen, etsivä kotikäyntityö ikäihmisten luona.

Haemme työntekijää Inarin toimipaikkaan

Työ on määräaikainen kokoaikatyö ja kestää 31.12.2024 asti. Työtehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutus tai muu vastaava koulutus sekä alan työkokemus. Edellytämme saamelaiskulttuurin tuntemusta ja saamen kielen taitoa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työskentelytapaa ja kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Työ alkaa maaliskuun alussa ja työsuhteessa noudatetaan 2 kk:n koeaikaa. Palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Ristenrauna Magga, 0400-314 154, ristenrauna.magga(at)samisoster.fi
Hakemukset ansioluetteloineen on lähetettävä yhdistyksen toimistoon 23.2.2024 klo 16.00 mennessä sähköpostilla : info(at)samisoster.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: SámiSoster ry, PL 71, 99870 Inari.

Inarissa 2.2.2024