Perheloma saamelaisille lapsiperheille

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry ja SámiSoster ry järjestävät perheloman Rokua Health & Spassa, Rokualla 1.-6.3.2020. Perheloma on tarkoitettu perheille, joissa molemmat tai toinen vanhemmista ovat saamelaisia.

Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa, lomapaikan 

allasosaston ja kuntosalin käyttö, yleinen vapaa-ajan ohjelma ja ryhmän ohjelma. Perhelomilla 1-3 vuotiaiden lastenhoito (4 x 2h).Lomalla on yksi saamenkielinen ohjaaja, mutta muuten ohjelma ja ohjaus ovat suomenkielisiä. Loman tarkempi ohjelma valmistuu myöhemmin.Loman omavastuuosuus on 20 euroa/vrk/aikuinen. 0-16 vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Perhelomaa haetaan erillisellä lomatukihakemuksella. Hakemus on täytettävä huolellisesti ja lomatarpeen perusteluun on syytä kiinnittää erityistä huomiota, sillä tämä usein ratkaisee lomatuen myöntämisen. Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry tekee lomatukipäätökset ja ilmoittaa niistä asiakkaalle noin kaksi kuukautta ennen loman alkamista.

Loman hakuohjeet sekä sähköiset ja tulostettavat lomahakemukset löytyvät Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n nettisivuilta www.mtlh.fi

Linkki SámiSoster ry:n ja MTLH:n yhteistyössä järjestettäviin lomahakemuksiin https://mtlh.fi/lomatarjonta/erityisryhmille/hae-oman-kohderyhmasi-lomaa/samisoster-ry/

Lisätietoja lomasta antaa 

Anne Näkkäläjärvi, anne.nakkalajarvi@samisoster.fi, +358 40 350 4007 ja 

Inger-Anne Äärelä; inger-anne.aarela@samisoster.fi+358 40 760 9338.

Huomaa että hakuaika lapsiperheiden lomalle päättyy 1.12.2019.

Hakemukset täytetään mieluiten sähköisesti.