SámiSoster ry hakee TYÖNTEKIJÄÄ Mettäterapija-hankkeeseen Utsjoelle

SámiSoster ry hakee TYÖNTEKIJÄÄ  Mettäterapija -hankkeeseen Utsjoelle. Hänen tehtävänään on toteuttaa järjestölähtöistä päihdetyötä Utsjoen alueella yhteistyössä Utsjoen kunnan ja hankkeen muiden työntekijöiden kanssa. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde kestää tässä vaiheessa vuoden 2019 loppuun. Työtehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa alan koulutus ja työkokemus. Edellytämme saamelaiskulttuurin tuntemusta ja saamen kielen taitoa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. 

Työntekijän toimipaikka sijaitsee Karigasniemellä tai Utsjoen kirkonkylässä. Palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Mettäterapija-hankkeeseen voi tutustua tarkemmin yhdistyksen nettisivuilla http://www.samisoster.fi/hankkeet/mettaterapija-saamelaiset-voimavarat-paihdetyohon

Lisätietoja työtehtävästä antavat toiminnanjohtaja Ristenrauna Magga puh. 0400 314 154 ja kehittämispäällikkö Anne Näkkäläjärvi, puh. 040 350 4007. 

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa 25.9.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen SámiSoster ry, PL 71, 99870 Inari tai sähköpostitse osoitteeseen info(a)samisoster.fi.