SámiSosterin Toimintatuvan avajaiset Inarissa 3.5.

SámiSoster on kevään aikana siirtänyt toimintojaan Inarin vanhaan pappilaan. Doaibmaviessun eli Toimintatuvan virallisia avajaisia juhlitaan perjantaina 3.5. kello 10–16.

Toimintatuvasta halutaan tehdä kaikille ja kaikenikäisille inarilaisille helposti lähestyttävä ”kyläolohuone”, jossa voi tulla piipahtamaan, kahvistelemaan ja samalla tutustumaan SámiSosterin toimintaan. Toimintatuvalle ovat tervetulleita kaikki niin läheltä kuin kauempaakin. Toimintatupa on avoinna 6.5. alkaen päivittäin maanantaista torstaihin, kello 10–15.

Toimintatuvan avajaisia vietetään perjantaina 3.5. kello 10 alkaen. Tarjolla on munkkikahvit, lisäksi kuullaan uudesta Toimintatuvasta sekä SámiSosterin Inarin työntekijät esittäytyvät. Lämmin ruoka tarjotaan kello 11.30 alkaen, jonka jälkeen luvassa on myös avajaisohjelmaa.

SámiSosterin Birgen Ruovttus – Pärjään kotona -hankkeen kokoontumispaikka on myös siirtynyt Toimintatuvalle. Tiistaisin ja keskiviikkoisin Toimintatuvalla on jo useamman vuoden säännöllisesti toiminut ikäihmisten kerho, jossa ruokaillaan, seurustellaan ja toimitaan kullekin kerralle suunnitellun ohjelman mukaisesti. Toimintatuvan ohjaajana toimii Rauna Triumf.

Mettäterapija-hankkeen päihdetyöntekijän Tero Hakovirran työhuone löytyy Toimintatuvalta. Teron tavoittaa myös puhelimitse, jos sattuukin, ettei häntä työhuoneellaan näy. Pääasiassa maanantaisin Tero on tavoitettavissa Toimintatuvan työhuoneeltaan.

SámiSosterin Toimintatupa Inarin kirkonkylällä on avoinna 6.5.–20.6. maanantaista torstaihin 10–15. Toimintatupa on kesätauolla 24.6.–4.8.2019, jonka jälkeen aukioloajat jatkuvat samanlaisina.

Lisätietoja:
Ristenrauna Magga, toiminnanjohtaja, ristenrauna.magga(a)samisoster.fi, puh. 0400 314154
Tero Hakovirta, päihdetyöntekijä, Mettäterapija, tero.hakovirta(a)samisoster.fi puh 040 156 33 57
Rauna Triumf, toiminnanohjaaja, Birgen ruovttus, rauna.triumf(a)samisoster.fi puh 040 176 4130